Pastila de râs de la ședința Consiliului Local Carei

• publicat la: 16 martie 2020
Pastila de râs de la ședința Consiliului Local Carei

Momentele umoristice din cadrul ședinței Consiliului Local Carei de vineri, 13 martie 2020, au fost asigurate de consilierul Oneț Ionuț. În calitate de lider al grupului PSD, acesta a propus-o pe consiliera Carmen Todea să facă  parte din Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic Iuliu Maniu. Doar că aceasta este deja membru în acel Consiliu de Administrație, fapt total necunoscut  de către colegul și șeful său politic.

Nominalizarea consilierei Todea vine după ce consilierul Cioltean a refuzat să facă parte din CA al Liceului Tehnologic Iuliu Maniu.

Nici tabăra  UDMR nu  s-a lăsat mai prejos. Primarul Kovacs, președinte al UDMR Carei, a preluat din mers calitatea de consilier local și l-a nominalizat ca și membru în CA al  Liceului Tehnologic Iuliu Maniu pe liberalul Ioan Racolța. Se pare că grupul ALDE  a căzut în dizgrația UDMR…

Angajații plătitiți pentru informarea contribuabililor careieni nu au postat nici până la această oră înregistrarea video a ședinței CL de vineri 13 martie 2020.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu