Rezultatele Baschet Club Primo Carei la competiții sportive

• publicat la: 2 martie 2020
Rezultatele Baschet Club Primo Carei la competiții sportive

In  saptamana care a trecut copiii de la Baschet Club Primo Carei au avut parte de două competitii . Una in cadrul campionatului interjudetean cu U 13 facand deplasare la Satu Mare, adversari fiindu-le echipa de U 13 masculin de la LPS Satu Mare.

Baietii au obtinut o victorie categorica.  Evolutia, progresul si siguranta de care au dat dovada sunt rodul muncii unui antrenor dedicat care in scurt timp de la instalare a reusit sa formeze o echipa sudata, unita si speram sa acumuleze cat mai multe victorii.

Sportivii careieni  vor evolua si la categoria U 15 in perioada la 28-29 martie la Sighetu Marmatie la un turneu organizat de Eko Sighet tot in cadrul Campionatului Interjudetean. Echipa este  alcatuita din Demeter Adam, Herman Erik, Nilgesz Mihai, Nilgesz Andrei, Sabau David, Lupu David, Miculas Albert, Guraliuc Emanuel, Nagy Cristian, Uilaki David, Budusan Rares,Mates Luca, Mihai  Razvan si Gaspar Paul. Lotul a fost condus de antrenor  Iulian Lucuta.

Cealaltă competitie la care au participat sportivii de la BC Primo Carei a avut loc sâmbătă 29  februarie, la cea de-a  XI-a editie organizata de  Liceul Dr.Ioan Mihalyi de Apsa  din Sighetu Marmatiei, prof Villand Allbert.  Lotul careian a  facut  deplasarea cu echipa de baby-baschet fete, unele dintre ele fiind mai mici cu unu sau doi ani sub aceasta categorie. Fetele au pierdut prima confruntare cu echipa gazda  dar ]n al doilea meci  s-au mobilizat si au obtinut o victorie binemeritata in fata echipei de la BC 2B Sports Zalău.

Locul II reprezintă un rezultat corect pentru noi având în vedere ca am avut in echipă fetite care au intrat pentru prima data intr-o competitie oficiala cum ar fi Jurj Anastasia si Dan Mara. Emotiile au fost mari dar si constructive. Lotul a fost alcătuit din Uilaki Mara, care a primit si titlul de cosgeter al competitiei, Dan Mara, Jurj Anastasia, Stirbu Iulia, Marincas Oana, Bucurestean Lara, Bucurestean Tina,Bochis Teodora si Cazacu Stefania.

Lotul a fost condus de prof.Florentina Timoc. Ne asteapta noi provocari , speram ca la urmatoarea competitie sa avem lotul complet si sa acumulam cat mai multe victorii, astfel sa facem cinste clubului si orasului pe care le reprezentam .

comunicat

Lasati un comentariu