,,Ce fel de antene montați la Urziceni? …4G+,,

• publicat la: 26 mai 2020
,,Ce fel de antene montați la Urziceni? …4G+,,

În zona Carei se montează de zor antene ,,4G +,,.   Astăzi se lucra  la montarea lor în Urziceni. Potrivit declarațiilor celor care se ocupau cu montarea lor, antenele sunt de tip ,,4G +,,.

Și la intrarea în Urziceni dinspre Carei există antene…

Legea spune că antenele se instalează numai cu aprobări de la Inspectoratul General pentru Comunicaţii si Tehnologia Informaţiei (IGCTI), Serviciul Român de Informaţii, Ministerul Administraţiei şi Internelor, Agenţia pentru Protectia Mediului, Inspectoratul de Stat în Constructii şi cu aviz sanitar din partea Direcţiei de Sănătate Publică.

Apoi, pentru amplasarea unui releu sau a unei antene trebuie autorizaţie de construire emisă de către primării.
După instalarea antenelor se va măsura periodic nivelul de radiaţii de către IGCTI sau alte organizaţii recunoscute şi interpretate de Direcţia de Sănătate Publică. Nu este permisă amplasarea antenelor pe blocurile de locuinţe, şcoli, grădiniţe, spitale. În mediul rural este necesar acordul vecinilor, conform prevederilor legale în vigoare, exprimat în formă autentică, cu semnătura în original.

La începutul lunii mai au fost montate antene similare și în Carei dar pe pagina oficială a Primăriei Carei nu apar pe anul în curs avizele acordate și nici informații despre măsurarea nivelului de radiații.

https://www.buletindecarei.ro/2020/05/antene-montate-in-stare-de-urgenta-la-carei-autorizatii-de-negasit-pe-site-ul-primariei.html

Somăm Primăria Carei  să facă publice avizele în baza cărora au fost montate antenele din municipiul Carei precum și datele de la ultima măsurare a nivelului de radiații!

Responsabilii cu astfel de probleme din Primăria Carei care  nu fac față   sunt rugați să lase locul celor competenți. Pentru o viață sănătoasă a careienilor.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu