Dacă ești de la UDMR Carei ai voie să calci în picioare Starea de Urgență și Ordonanțele Militare

• publicat la: 8 mai 2020
Dacă ești de la UDMR Carei ai voie să calci în picioare Starea de Urgență și Ordonanțele Militare

Primarul și președintele UDMR Carei, Kovacs Eugen, încalcă în plină Stare de Urgență reguli obligatorii pentru muritorii de rând. Astfel, la  data de 5 mai 2020, a organizat o adunare festivă în sediul Primăriei Carei pentru instalarea  directorului de la Poliția Locală din subordinea primăriei. Nu facem referire la faptul că a devenit o obișnuință numirea directorilor de la Poliția Locală și nu organizarea de concurs  pe post și nu ne referim la perioada pandemiei de coronavirus.

Inițiativa conducerii UDMR a Primăriei Carei a fost susținută cu prezența de către comandantul Poliției Municipale Carei și de către  angajați din Primărie, cu totul vreo 30 de persoane.

În timp ce agenții de poliție stau de veghe  în jurul cimitirelor și a capelelor mortuare pentru a nu permite accesul a mai mult de 8 persoane la serviciile religioase, în Primăria Carei se ține o adunare festivă la care participă la prezidiu chiar comandantul Poliției Municipale.

Ministerul Afacerilor Interne macină în gol la Carei Ordonanțele Militare emise.

Buletin de Carei

PS

În locul argumentelor  concrete cu care să fie combătute  informările  despre realitatea careiană, Primăria Carei cu conducere exclusiv UDMR folosește metoda angajărilor de propagandiști, plătiți din banii careienilor,  care să asigure manipularea dorită în favoarea și folosul lor personal. Și totul cu binecuvântarea autorităților statului român.

 

comentarii

de Glasul.info la 8 mai 2020 - 12:23

Ăștia au „dezlegare”, ca în atâtea multe alte cazuri…

Lasati un comentariu