Piața agroalimentară din Carei revine la programul normal de funcționare. Datoriile rămân

• publicat la: 14 mai 2020
Piața agroalimentară din Carei revine la programul normal de funcționare. Datoriile rămân

Începând de mâine, piața agroalimentară din Carei revine la programul normal de funcționare, de luni până duminică, între orele 6.00-15.00, fiind permis și accesul comercianților de mărfuri nealimentare, anunță societatea Piețe Parcări SRL.

Singura condiție impusă acestora este purtarea măștilor și a mânușilor. Comercianții vor fi amplasați în zone distincte. Prioritate vor avea cei care oferă spre vânzare produse agroalimentare.

Comercianții de produse industriale și de articole vestimentare vor fi plasați în alte zone ale pieței.

În continuare, mesele din piață sunt dezinfectate în fiecare dimineață de către angajații societății Piețe Parcări SRL.

Atât comercianții cât și cumpărătorii pot să se spele pe mâini la robinetul de apă din piață, având asigurat săpun antibacterial lichid. Fiecare comerciant folosește mănuși pe considerentul că virusul se poate răspândi ușor prin intermediul monedelor și al bancnotelor. De asemenea, accesul clienților în spațiile comerciale a fost limitat, astfel încât aceștia să poată păstra o distanță corespunzătoare față persoanele din jurul lor.

https://www.buletindecarei.ro/2020/04/primaria-carei-confirma-existenta-datoriilor-de-la-piata-agroalimentara-asa-cum-a-informat-inca-de-anul-trecut-buletin-de-carei.html

 

Lasati un comentariu