Acces limitat la Piața Agroalimentară. Piața Carei va rămâne doar cu datoriile

• publicat la: 27 octombrie 2021
Acces limitat la Piața Agroalimentară. Piața Carei va rămâne doar cu datoriile

Primăria Carei oferă localnicilor surprize după surprize, evident  nu în beneficiul omului de rând. După ce am aflat că la bibliotecă nu mergi doar pentru a citi sau împrumuta cărți ci și pentru programare  la  un act medical, Primăria Carei anunță că vânzătorii de haine second au nevoie de certificat de dezinfecție ale articolelor scoase la vânzare iar intrarea pentru cumpărărturi la piață se face doar pe bază de certificat verde sau test negativ. Și toate acestea în timp ce la locuințele sociale ale Primăriei Carei colcăie șobolanii și gunoaiele.

Despre deturnarea de fonduri de la Piața agroalimentară Carei nu se face nicio referire în comunicatul Primăriei Carei.

Comunicatul oficial

Începând de mâine, 28 octombrie 2021, accesul în piața agro-alimentară din municipiul Carei va fi permis doar pe baza certificatului verde sau a unui test negativ atât pentru comercianți cât și pentru cumpărători. Potrivit legislației în vigoare, este permis și accesul persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.
Programul de funcționare al pieței va fi redus la intervalul orar 7.00-15.00. Accesul în incinta pieței se va face doar pe poarta principală, dinspre Liceul Teoretic. Accesul comercianților de articole de îmbrăcăminte second-hand va fi permis doar în cazul în care prezintă certificat de dezinfecție ale articolelor scoase la vânzare.

Lasati un comentariu