Groapa din parcarea de lângă Piața Carei este contestată nu și remediată

• publicat la: 8 iunie 2020
Groapa din parcarea de lângă Piața Carei este contestată nu și remediată

Urmare a semnalărilor primite de la careieni, în data de  6 iunie 2020 Buletin de Carei a atras atenția șoferilor care vor să parcheze în fața magazinelor de pe latura pieței agroalimentare care dă spre magazinul Penny să evite capcana în care a căzut un client. Parcarea a fost amenajată de societatea care administrează magazinul Penny.

Regretabilă este reacția  unor careieni care folosesc tastele înainte de a merge la fața locului pentru o minimă documentare înainte de a contesta informațiile Buletin de Carei. O simplă deplasare ar fi scutit autorul comentariului de penibil!

Aveți mai jos comentariul precum și situația la ora actuală când nimeni nu a luat nicio măsură pentru a remedia  sau măcar semnaliza groapa în care șui alți șoferi pot nimeri. Se dovedește încă o dată că Buletin de Carei oferă doar  informații reale și bine documentate spre disperarea persoanelor alimentate cu ură împotriva noastră de propagandiștii plătiți de Primăria Carei din banul public.

Cele 2 persoane din imaginea de mai sus au fost deranjate de aparatul foto și au ieșit imediat să imortalizeze momentele fotografierii gropii capcană.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu