Țara Codrului, Cenușăreasa Consiliului Județean Satu-Mare

• publicat la: 30 iunie 2020
Țara Codrului, Cenușăreasa Consiliului Județean Satu-Mare

Conducerea Consiliului Județean Satu Mare încearcă găsirea celor mai bune soluții în vederea finalizării lucrărilor pe DJ 193A, unul dintre cele mai mari proiecte ale ale Consiliului Județean Satu Mare, în domeniul reabilitării drumurilor județene.

În urmă cu câteva minute s-a încheiat o nouă rundă de discuții purtată cu reprezentanții firmei propusă de Tehnic Asist, pentru a prelua lucrările la “Autostrada Codrului”, în calitate de subcontractant. Astăzi au fost stabilite etapele necesare pentru finalizarea procedurii de subcontractare și încheierea actului adițional pentru realizarea lucrărilor rămase de executat.

Considerăm că nemulțumirea locuitorilor din zona Codrului față de suspendarea lucrărilor și starea precară a drumului, în special pe porțiunea Amați – Rușeni, este justificată, tocmai de aceea Consiliul Județean Satu Mare insistă pentru găsirea unei strategii rapide pentru a se continua reabilitarea drumului, în condiții de legalitate, se specifică în comunicatul oficial al CJ.

Ce nu se specifică este faptul că zona de Codru a fost tratată mereu ca  o Cenușăreasă de conducerea Consiliului Județean. Este inadmisibil ca în anul 2020 să avem drumuri ca cele din zona de Codru.

 

Lasati un comentariu