Acuzații la poarta Spitalului Carei. Video

• publicat la: 27 februarie 2021
Acuzații la poarta Spitalului Carei. Video

Scandal aseară în fața Spitalului Municipal Carei. Fiica unor pacienți internați la spitalul suport careian acuză medicii curanți de rele tratamente și refuzul de a oferi informații despre starea de sănătate. Este vorba despre doi pacienți, soț-soție, de 73 respectiv 72 de ani internați pe 16 respectiv 18 februarie 2021.

Aceștia au fost în același salon o perioadă de timp dar la momentul actual au fost separați în saloane distincte. Comunicarea  cu familia  se realiza cu ajutorul unui mobil deținut de pacienta de 72 de ani.

În cursul zilei de ieri starea de sănătate a pacientului de 73 de ani s-a înrăutățit moment  în care fiica a fost contactată de mama sa. Medicul curant a fost sunat de către fiica pacientului, așa cum procedează în mod normal orice  copil când e vorba de părintele său.

Ascultați ce declară fiica pacienților:

.

Fiica pacienților a sunat la DSP, 112 și Poliție după ce i s-a refuzat obținerea de informații despre mama și tatăl internat. Faptul că cei doi bătrâni au fost despărțiți a făcut imposibilă comunicarea. Familia din Eriu Sâncrai spune că este zilnic la spitalul careian și a adus toate medicamentele și soluțiile injectabile cerute deși , spunem noi, spitalul are alocate sume suficiente pentru medicamente și a încheiat anul 2020 cu excedent financiar. Nu toți pacienții sunt primari, ce să faci…..alții trebuie să cumpere medicamentele și injecțiile prescrise.

După apelurile la 112 la fața  locului au sosit 3 echipaje de poliție care au luat legătura cu medicul curant și care a transmis informații despre starea de sănătate. Agenții de poliție au fost asigurați de către medic că totul este în bună regulă, că s-a vorbit inclusiv cu pacientul de 73 de ani moment în care fiica lor a sunat la telefonul mobil pus pe difuzor  la mama sa internată și aceasta a specificat că soțul ei se află în stare gravă și că nu sunt băgați în seamă.

La Spitalul Municipal Carei este desemnată ca  și purtător de cuvânt dr.Botlinger  dar aceasta nu e de găsit atunci când e nevoie de obținut informații. Nici comunicate de presă nu se emit iar  pagina spitalului careian e o piesă demnă de muzeu.

Buletin de Carei

Galerie FOTO

Lasati un comentariu