Corectare de erori materiale la ședința Consiliului Local Carei

• publicat la: 18 februarie 2021
Corectare de erori materiale la  ședința Consiliului Local Carei

Există o categorie de proiecte de hotărâre despre care nu se discută public, care nu apar nici pe  Ordinea de Zi și nici în materialele informative ale Primăriei Carei.

Mai mult de jumătate dintre  punctele aflate pe Ordinea de Zi a ședinței ordinare a CL Carei au fost de corectare de erori materiale sau revocări ale  unor proiecte de la ședințele anterioare. A fost supusă aprobării consilierilor locali revocarea primei hotărâri  adoptate în luna ianuarie și anume darea în folosință gratuită către DGAPS Satu Mare a unui imobil de pe strada Progresului nr.28.

.

Pe Ordinea de Zi a ședinței din 16 februarie 2021 au mai fost  introduse 3 proiecte de hotărâre înainte de  începerea ședinței, proiecte care nu au fost afișate oficial și nici cuprinse pe Ordinea de Zi. Potrivit înregistrării filmate a ședinței, este vorba de proiecte care vizează corectarea de erori materiale la hotărâri adoptate de CL în ședințele din noiembrie și decembrie 2020 și anume HCL 203 din 26.11.2020, HCL 207 din 16.12.2020 și 212 din 16.12.2020, hotărâri care se află deja publicate pe site-ul www.municipiulcarei.ro.

Aceste aspecte nu apar pe pagina Primăriei Carei deși au fost prezenți angajații care sunt plătiți oficial pentru corecta informare dar care se preocupă doar de linșajul mediatic  al Buletin de Carei și al administratorului acestuia. Adevărul deranjează dar ascunderea lui și denigrarea celor care îl prezintă nu este o soluție pentru o imagine decentă a conducerii primăriei. La fel s-a procedat și în cazul accidentului de muncă mortal din centrul Careiului.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu