Ședința Consiliului Local Carei. Corectarea erorilor, execuții bugetare și ascunderea de informații

• publicat la: 26 iulie 2021
Ședința Consiliului Local Carei. Corectarea erorilor, execuții bugetare și ascunderea de informații

Mâine, 27 iulie 2021, de la ora 12,00, va avea loc la Primăria Carei ședința ordinară a Consiliului Local. Nu mai puțin de 20 de puncte pe Ordinea de Zi. Execuții bugetare care nu sunt făcute publice, corectare de erori la proiecte anterioare aprobate de aleșii locali dar și multe proiecte privind licitație pentru terenuri sau dezlipiri de imobile a căror adresă nu se face cunoscută.

Politica de secretizare a informațiilor  publice de către conducerea Primăriei Carei în ce privește adrese de imobile  și terenuri ce fac obiectul unor Proiecte de Hotărâri din cadrul Consiliului Local este acceptată de Instituția Prefectului ce reprezintă Guvernul în teritoriu. Cu alte cuvinte, nici UDMR nu are  o politică diferită de a partidelor românești ce conduc de 30 de ani țara spre dezastru.

Nu trebuie să treci Carpații ca să vezi cum procedează alte primării. Primăria Satu Mare are o pagină bine configurată iar fiecare proiect de hotărâre este însoțit de rapoartele de specialitate și de informații exacte privind adresele terenurilor sau imobilelor care fac obiectul dezbaterilor din CL.

Ce are de ascuns Primăria Carei?

De ce nu se fac publice adresele terenurilor și imobilelor la care se face referire în cadrul Proiectelor de Hotărâre?

.

ORDINEA DE ZI a ședinței Consiliului Local Carei

Buletin de Carei

Lasati un comentariu