Fotografii cu Delta Dunării oferite careienilor în ajunul Zilei Culturii Naționale

• publicat la: 11 ianuarie 2022
Fotografii cu Delta Dunării oferite careienilor în ajunul Zilei Culturii Naționale

În ajunul Zilei Culturii Naționale, clubul fotografic Vasile Vénig László” anunță multe surprize! Vor fi o serie de evenimente, expoziții. Toate acestea vor debuta vineri, 14 ianuarie cu prima expoziție din acest an.

Fotografii din cadrul clubului foto careian „Vasile Vénig László” vor expune fotografii realizate primăvara anului trecut în Delta Dunării.

Vernisajul expoziției „Delta Dunării”, va avea loc vineri, 14 ianuarie 2022, de la ora 17.00, la Castelul Károlyi din municipiul Carei.

La 11 ianuarie este sărbătorită Ziua artei fotografice în România ( ziua a fost desemnată deoarece reprezintă data naşterii lui Carol Popp de Szathmary (1812-1887), recunoscut ca primul fotograf al României) Așadar, expoziția organizată de careieni se desfășoară sub patronajul Asociației Artiștilor fotografi din România și în cadrul Festivalului de fotografie Carol Popp de Szathmary organizat de Asociația EuroFotoArt din Oradea.

Vernisajul se va desfășura cu respectarea normelor sanitare în vigoare la data desfășurării evenimentului. Purtarea măștii și păstrarea distanței sunt obligatorii pe toată durata evenimentului!

La data de 15 ianuarie marcăm anual  Ziua Culturii Naționale, prilej cu care au loc ample manifestări dedicate personalităților culturale. Nu și la Carei unde conducerea orașului, din care nu face parte niciun român, evită orice manifestare românească identitară.

Buletin de Carei

 


Lasati un comentariu