În Republica de la Carei se pot arunca gunoaiele la voia întâmplării. Nu și la Sanislău sau Păulești

• publicat la: 8 ianuarie 2022
În Republica de la Carei se pot arunca gunoaiele la voia întâmplării. Nu și la Sanislău sau Păulești

La Sanislău, la Păulești se poate. La Carei nu se dorește, se pare. Garda de Merdiu acționează eficient la Sanislău. Primăria acționează eficient la Păulești.

Doi bărbați au fost surprinși în timp ce aruncau gunoaie  pe  un teren de pe raza comunei Sanislău. Câte persoane au aruncat la  Carei deșeuri doar în zona străzilor Peles, Tudor Vladimirescu, zona Gării pentru ca acolo să fie acele mormane de gunoaie?

Cât de multă indiferență se manifestă din partea celor care sunt desemnați să vegheze la întreținerea climatului decent din Carei?

Primăria Carei a investit sume mari în montarea de numeroase camere de supraveghere video. Alte sume din banul public se duc la dispecerii care monitorizează ce se petrece în oraș. Ce folos de camere și de atâta ban investit dacă nu se concretizează în ceva util și cei certați cu comportamentul civilizat pot arunca în voie gunoaiele?

Pe cine protejează Primăria Carei sau Garda de Mediu din moment ce nu sunt interesate de a sancționa persoanele care aruncă unde vor deșeurile menajere?

Buletin de Carei

.

Lasati un comentariu