Primăria Carei, Poliția Locală și gunoaiele aruncate la întâmplare în oraș

• publicat la: 21 octombrie 2023
Primăria Carei, Poliția Locală și gunoaiele aruncate la întâmplare în oraș

De-a râsu’ plânsu’! Primăria Carei dă un anunț agramat pentru a apela la conștiința careienilor în privința întreținerii curățeniei din jurul spațiilor de colectare a deșeurilor menajere în  timp ce Poliția Locală stă în mașini lângă chioșcurile cu marfă second-hand.

.

Poliția Locală Carei nu face față la situațiile cu care se confruntă careienii în cartiere. Gunoaiele aruncate constant  la voia întâmplării sunt o constantă și totuși, autorii nu sunt depistați în condițiile  în care orașul e împânzit cu camere video. Cei de la dispeceratul Poliției Locale nu mai urmăresc ce se petrece în oraș? Sau protejează de fapt autorii?

Pentru conformitate, Poliția Locală Carei nu are nici director și nici director adjunct, potrivit Organigramei. Posturile  nu se scot la concurs pentru ca primarul evazionist să numească persoana potrivită a răspunde exemplar la comandă. Deși există angajați cu studii superioare la Poliția  Locvală, aceștia sunt plătiți ca angajați cu studii medii, probabil pentru a nu ofensa coordonatorul numit de primar ca ,,șef,, de Poliție Locală. Așa că nu e de mirare că ,,nu se pot,, depista niciodată autorii faptelor antisociale. Nu are undă verde de la primar.

Până și pentru degajarea Parcului Dendrologic Carei de mormanele de gunoaie ce zăceau acolo de peste un an de zile a fost nevoie de intervenția Buletin de Carei. La fel și în cazul maldărelor de gunoaie din cartiere. Spre deosebire de Poliția Locală care înghite sume uriașe de la bugetul local, acțiunile Buletin de Carei sunt pro bono adică în folosul comunității.

Buletin de Carei

comentarii

de MIRON la 23 octombrie 2023 - 07:40

primaria ar trebui sa aiba un depozit unde se pot depune deseuri electronice , casnice , mobilier , saltele , polistiren si alte produse insutriale , tamplarii pvc . ce sa faca lumea cu ele ? cand inlocuiesti un aparat casnic , de cel vechi omul vrea sa scape atunci , nu peste o luna-doua cand se anunta colectarea de electrocasnice . deseurile vegetale si cele din constructii-moloz , este depozit , pentru sticla in curte la Igo , asa ar trebui si pentru celelalte .

Lasati un comentariu