Peste 130 jandarmi la datorie în acest sfârșit de săptămână

• publicat la: 21 ianuarie 2022
Peste 130 jandarmi la datorie în acest sfârșit de săptămână

Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare a luat măsuri suplimentare pentru asigurarea unui climat de ordine, liniște și siguranță publică pentru mini-vacanța prilejuită de sărbătorirea a 163 ani de la Unirea Principatelor Române.

În perioada 21-25 ianuarie a.c. jandarmii sătmăreni vor fi prezenți alături de dumneavoastră pe întreg teritoriul județului nostru.

Celor care vă îndreptați spre o destinație de vacanță, vă recomandăm să adoptați o atitudine preventivă, astfel:

▪︎informați-vă asupra condițiilor meteorologice locale;

▪︎echipați corespunzător autovehiculele la condițiile de drum;

▪︎nu vă abateţi de la drumurile deschise circulației pentru a accesa rute prescurtate;

▪︎fiți pregătiți cu echipament adecvat;

▪︎manifestați răbdare și un comportament civilizat atât în trafic cât și în spațiile publice;

▪︎dacă sunteți însoțiți de copii, supravegheați-i în permanență pentru a evita pe cât posibil producerea unor evenimente nedorite.

Regulile stabilite la nivel naţional în ceea ce privește prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-COV-2 sunt valabile și pe timpul mini-vacanței, indiferent de locația în care vă veți afla. Vă sfătuim să acordați o atenție sporită respectării acestor măsuri preventive, purtați corespunzător masca de protecție și păstrați distanța socială.

Prezenţa Jandarmeriei în mijlocul cetăţenilor este destinată descurajării comportamentelor necivilizate şi intervenţiei pentru rezolvarea eventualelor situații speciale/de criză în domeniul ordinii publice.

În cazul în care sunteți martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială sau vă confruntați cu situații dificile, apelați numărul unic de urgenţă 112, sau adresați-vă direct patrulelor de jandarmi.

 

Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!

 

Lasati un comentariu