Statul la stat degeaba dar pe banii noștri. Primăria Carei nu postează ședințele online și nici Achizițiile Publice

• publicat la: 10 ianuarie 2022
Statul la stat degeaba dar pe banii noștri. Primăria Carei nu postează ședințele online și nici Achizițiile Publice

Nici ședința Consiliului Local din data de 7 ianuarie 202, de sărbătoarea Sf. Ioan, nu este făcută publică. Nici ședința din 24 noiembrie 2021 sau cea din 28 decembrie 2021. În convocatorul  Primăriei apar ca fiind desfășurate online dar procesele verbale nu consemnează corect.

Așa arată un Proces Verbal al unei ședințe de CL desfășurate online la  o primărie condusă tot de  un udemerist. Deci nu peste tot se stă degeaba pe banii statului.

PV SM

La Primăria Carei nu s-a ținut nicio ședință online din martie 2020 pentru că nu s-a găsit  o variantă ușoară, pe înțelesul conducerii, motiva primarul evazionist. În premieră, se spune că a avut loc prima ședință online pe data de 24 noiembrie 2021 doar că primarul se rușinează să o facă publică.

https://www.buletindecarei.ro/2021/12/procese-verbale-falsificate-si-sedinta-de-consiliu-local-ascunsa-de-primaria-carei.html

Deci la Primăria Carei nu se fac cunoscute Achizițiile Publice, ședințele de Consiliu Local unde se abordează subiecte de care primarul inițiator se teme să se afle. Cum ar fi afacerea GARDUL sau onorariul suplimentar plătit avocatului

Din 2019 nu s-au mai postat pe pagina Primăriei Carei Achizițiile Publice iar ultima hotărâre de CL publicată este din 27 octombrie 2021. Careienii sunt băgați în seamă doar când se îndreaptă spre casieria Serviciului de Taxe și Impozite Locale.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu