Ciolacu și trupa sa de guvernanți nu au control asupra Primăriei Carei

• publicat la: 17 octombrie 2023
Ciolacu și trupa sa de guvernanți nu au control asupra Primăriei Carei

La Carei se ascund ședințele de CL desfășurate online precum și Achizițiile Publice, proiectele cu fonduri europene sau declarațiile de avere ale unor consilieri și angajați din Primăria Carei. Primarul evazionist este ocupat cu găsirea de proiecte pentru batjocorirea Monumentului Ostașului Român și a statuii pictorului Aurel Popp. Și ne transmite în ședințele de CL ,,nu provocați maghiarii,, atunci când ASTRA Carei solicită catarg cu tricolor românesc pe domeniul public.

Primăria Carei este la fel ca alte primării din țară o organizație guvernamentală. Teoretic. Practic, i se rupe de orice  înseamnă legislație românească, totul cu acordul tacit, deci complice, al guvernanților și ai reprezentanților guvernului în teritoriu. Pentru că niciun guvernant nu are curaj să tragă la răspundere demnitari din partea UDMR atunci când aceștia nu respectă legea și comunitățile pe care le reprezintă.

Proiectele în derulare sau cele finalizate din fonduri europene sau guvernamentale nu sunt făcute publice pe site-ul oficial al Primăriei Carei. Apar doar titlurile lor.

Nici ședințele de Consiliu Local ce se desfășoară în format online  nu sunt făcute publice!

Suntem în data de 17 octombrie și nu apare nici înregistrarea ședinței CL din data de 13 octombrie și nici Minuta ședinței.

Marcel Ciolacu se dă de ceasul morții să facă economii la bugetul de stat prin indicații despre gestionarea riguroasă a banului public în timp ce la Carei există angajați în primărie care încasează salarii pe criterii de cumetrie. Site-ul oficial al primăriei Carei stă dovadă că plătim degeaba un administrator. La fel cum plătim degeaba și un premier ca și Marcel Ciolacu care nu e capabil să țină sub control administrațiile locale din subordine.

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu