Un steag românesc vă rugăm pentru Ministrul Afacerilor Interne și Prefectul de Satu Mare la conferința de presă

• publicat la: 28 ianuarie 2022
Un steag românesc vă rugăm pentru Ministrul Afacerilor Interne și Prefectul de Satu Mare la  conferința de presă

Oferiți un drapel tricolor pentru Instituția Prefectului Satu Mare, sala de conferințe. Astăzi, un ministru de interne al României, un prefect și un subprefect au susținut  o conferință de presă într-o sală din incinta Prefecturii Satu Mare fără niciun însemn național.  

Vineri, 28 ianuarie 2022, a avut loc inaugurarea oficială a sediului Prefecturii Satu Mare în prezența ministrului de interne, Lucian Bode. După o scurtă trecere în revistă a …birourilor de relații cu publicul din cadrul instituției, a avut loc o scurtă slujbă de sfințire și binecuvântare în amfiteatrul de la parterul clădirii. În sală se aflau însemnele naționale.

Au urmat alocuțiuni și o conferință de presă în sala alocată acestui tip de evenimente. Ministrul Lucian Bode a fost încadrat de prefectul Altfatter Tamas și de subprefectul Radu Bud.

Sala de conferințe în care au dialogat cu presa înalții funcționari publici, demnitari ai statului român, nu avea niciun însemn național.

Prefectul Altfatter Tamas a fost atent la toate celelalte detalii, la protocol, mai puțin la simbolurile naționale ale țării în care are statut de demnitar și în care are avizul serviciilor pentru această funcție.


.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu