Jandarmeria la datorie. Deschiderea sezonului de motociclism la Carei, expoziție canină la Satu Mare

• publicat la: 8 aprilie 2022
Jandarmeria la datorie. Deschiderea sezonului de motociclism la Carei, expoziție canină la Satu Mare

Weekendul care începe, aduce pe lângă vreme mai bună și o mulțime de manifestări organizate pe spațiul public, la care se așteaptă participarea unui public numeros.

Trei zile de concerte, vineri, sâmbătă și duminică în parcarea de la Shopping City, deschiderea sezonului moto ce va avea loc sâmbătă la Carei, expoziția internațională canină care se va desfășura sâmbătă și duminică pe stadionul Someșul din municipiul Satu Mare, Târgul de Paște care va deschide în acest sfârșit de săptămână sau semifinala campionatului de baschet feminin disputată între CSM Satu Mare și FCC UAV Arad, sunt doar câteva dintre manifestările unde jandarmii vor fi prezenți la datorie.

Independent, dar și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Satu Mare, jandarmii sătmăreni vor răspunde prezent la toate misiunile organizate pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru prevenirea unor evenimente nedorite.

Le recomandăm participanților să respecte indicațiile organizatorilor, iar în caz de nevoie, cu încredere, să solicite sprijinul forțelor de ordine.

 

Jandarmeria Satu Mare, cu siguranță, pentru fiecare!

Lasati un comentariu