Poliția informează. Furt de telefon mobil într-un magazin din Carei

• publicat la: 1 aprilie 2022
Poliția informează. Furt de telefon mobil într-un magazin din Carei

La data de 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați de către o femeie, de 52 de ani, din comuna Craidorolț, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un magazin din Carei, și-ar fi pierdut telefonul mobil, pe care persoane necunoscute și l-ar fi însușit. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, la data de 31 martie a.c., persoana care și-a însușit telefonul, fiind vorba de o femeie, de 65 de  ani, din Carei.

Prejudiciul a fost recuperat. 

Astfel, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit. 

Persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat 

Polițiștii din cadrul Secției Gherța Mică efectuează verificări față de doi bărbați, de 40, respectiv 44 de ani, din Turulung, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, polițiștii au fost sesizați, de către un bărbat, de 30 de ani, din Gherța Mică, despre faptul că în perioada 19-27 februarie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns, fără drept, pe proprietatea sa și ar fi sustras bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3 000 de euro.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.   

Acțiune a polițiștilor cu reprezentanții R.A.R.

Polițiștii rutieri, împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat ieri, 31 martie a.c., pe DN19 A, pe raza localității Ardud, o acțiune de control în trafic, având ca scop reducerea cauzelor generatoare de accidente rutiere produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor.

Echipele de control au verificat buna funcţionare a autoturismelor din punct de vedere tehnic, concordanţa datelor înscrise în certificatul de înmatriculare cu caracteristicile tehnice, precum şi valabilitatea inspecţiei tehnice periodice şi a asigurării obligatorii.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4 843 de lei.

Totodată, au fost ridicate 6 certificate de înmatriculare, patru  pentru noxe peste limita legală admisă și două pentru anvelope uzate peste limita legală admisă.

 

 

 

  

Lasati un comentariu