Primăria Carei își bate joc de banii careienilor ca să nu spunem că îi fură. Procuratura reacționează doar la materiale apărute la ora 7,34 dimineața?

• publicat la: 19 aprilie 2022
Primăria Carei își bate joc de banii careienilor ca să nu spunem că îi fură. Procuratura reacționează doar la materiale apărute  la ora 7,34 dimineața?

Priviți pentru ce plătim angajații de la Direcția de Servicii Publice Locale din Primăria Carei!

Trotuarele de pe Strada Nicolae Iorga trebuiau reabilitate din creditul luat în 2016 pentru care mai plătim și acum dobânzi.

Se pare că Procuratura și Poliția fac ureche surdă și au orbul găinii atunci când e vorba de banul public cheltuit iresponsabil de conducerea Primăriei Carei!

Trebuie să postăm articolul la ora 7,34 ca să fie citit de agenții de poliție care deschid dosare penale aprobate la minut de către procurorii careieni?

Adică s-au prevăzut fonduri din credite pentru reabilitare trotuare pe strada Nicolae Iorga în 2016 (poziția 15 din tabel), nu s-au făcut nici până în 2022 iar acum se prevăd alte fonduri pentru aceleași trotuare dar se plombează acum în bătaie de joc pe ici pe colo!

Consilierii municipali adică mașina de vot a primarului evazionist au mai aprobat un credit de peste 25 de milioane de lei care cuprinde din nou reabilitare trotuare de pe strada Nicolae Iorga!

Se pregătește alt tun din banii prevăzuți recent pentru reabilitare trotuare?

Unde sunt banii alocați pentru reabilitarea prin credit din 2016? Vreți să dispară și acesti bani din credit pentru aceleași obiective?

De parcă nu ne ajunge că avem un primar evazionist, mai avem parte și de procurori cu vedere unilaterală.

Așa că strada Nicolae Iorga rămâne fără lucrări de calitate pentru trotuare, exceptând locurile unde stau votanții UDMR. Acolo se fac lucrări de calitate și imediat cum e nevoie.

Pentru ceilalți locuitori nu se intervine. Așa arată strada Nicolae Iorga sub administrația Kovacs-Keizer.

Primarul Kovacs își bate joc de locuitorii de pe strada Nicolae Iorga

După ce a reușit falimentarea tuturor societăților sale de producție de mic mobilier, Kovacs Eugen distruge acum comunitatea careiană în ansamblul ei, cultivând discriminarea și cultul personalității. Cine nu face parte din corul său de lăudători este condamnat să circule pe trotuare desfundate sau să fie  linșat mediatic de scribii săi atunci când ia atitudine. Celor care insistă în semnalarea abuzurilor și discriminării li se fabrică dosare penale.

Locuitorii de pe strada Nicolae Iorga plătesc taxe și impozite locale așa că aveți obligația să asigurați condiții decente de circulație  pentru pietoni!

Așa se fac acum plombările și reparațiile de către Direcția de Servicii Publice Locale din Primăria Carei!

Domnule director Herman, nu vă e rușine să prestați astfel de lucrări?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu