Cel mai rapid pompier la urcat scările Palatului Administrativ Satu Mare e din Botoșani

• publicat la: 1 septembrie 2022
Cel mai rapid pompier la urcat scările Palatului Administrativ Satu Mare e din Botoșani

Azi, 01.09.2022, a avut loc în municipiul Satu Mare ediția a IX-a a concursului internațional “Scări” , competiție organizată de ISU Satu Mare.

La competiția internațională ”Scări”, ce a avut loc la Palatul Administrativ din municipiul Satu Mare, au participat 16 loturi, de la nivel național, ale inspectoratelor județene pentru situații de urgență: Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Arad, Caraș-Severin, București-Ilfov, Constanța, Tulcea, Alba, Sibiu, Brașov, Suceava, Botoșani și Timișoara.
În total au fost 52 de participanți la individual și 26 de echipaje în concursul pe echipe.
Competiția a constat în urcarea a 10 etaje în Palatul Administrativ , pe scările interioare, individual sau o echipă formată din 2 servanți, echipați pentru intervenție și cu diferite accesorii.
Cel mai rapid pompier s-a dovedit a fi Robert Șerban de la ISU Botoșani, acesta a urcat cele 10 etaje în 1 minut și 10 secunde!
ISU Satu Mare s-a impus pe echipe la categoria 30 + prin Marian Demian și Adrian Matyas și la 40+ prin Leonardo Pușcaș și Florin Pop.

Prefectul Radu Roca alături de directorul de Cancelarie , Radu Iancu au participat la deschiderea oficială a concursului .

”Felicitări  organizatorilor și participanților la acest concurs inedit de urcat scări ce face parte din seria de manifestări dedicate Zilei Pompierilor din România.”-prefect Radu Roca.

Lasati un comentariu