Nu de voie ci de nevoie primarul din Carei își actualizează Raportul de Activitate

• publicat la: 12 septembrie 2022
Nu de voie ci de nevoie primarul din Carei își actualizează Raportul de Activitate

Astăzi a fost publicat pe site-ul Primăria Carei Raportul de Activitate al primarului Kovacs. Nu de voie, ci de nevoie. Ultimul Raport de Activitate data din anul 2019, după cum am semnalat în repetate rânduri.

Ocupat probabil cu mutarea sa din municipiul Carei la Urziceni Pădure și cu aranjarea membrilor de familie în posturi de bugetari sau în politică, a pierdut din vedere că trebuie să facă public și un Raport de Activitate anual. Acum, le-a făcut deodată pe doi ani, și pe 2020 și pe 2021.

Restanțier a rămas  viceprimarul pensionar Keizer Ludovic. De la dumnealui nu avem pretenția să reacționeze prea rapid, datorită faptului că nu e obișnuit cu scrisul ci doar cu dictatul. La câți angajați are în subordine ne-am fi așteptat la o reacție mai rapidă dar dacă sunt aleși după sprânceana sa, e de înțeles întârzierea.

Așteptăm și apariția Achizițiilor Publice, a Investițiilor, a Declarațiilor de Avere lipsă, precum și a Proceselor Verbale complete de la ședințele CL, rapoartele de specialitate de la proiectele de hotărâri. Curaj!

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu