Publicați Raportul de Activitate al Poliției Locale Carei pe anul 2022, organizați concurs pentru posturile de conducere și acordați agenților cu studii superioare drepturile cuvenite!

• publicat la: 10 aprilie 2023
Publicați Raportul de Activitate al Poliției Locale Carei pe anul 2022, organizați concurs pentru posturile de conducere și acordați agenților cu studii superioare drepturile cuvenite!

La ședința Consiliului Local Carei din data de 3 martie 2023 s-a supus atenției consilierilor o informare privind Raportul Poliției Locale pe anul 2022. Acest Raport de activitate nu este făcut public așa cum prevede legea pe pagina și site-ul Primăriei Carei având în vedere că este un departament din subordinea Primăriei Carei, finanțat din banii careienilor.

Folosindu-se de accesul la informații din interiorul Primăriei, consilierul personal al primarului evazionist a publicat date din acest Raport de Activitate al Poliției Locale pe blogul său comercial. S-a menționat  și faptul că există la conducere un agent coordonator, un agent doar cu studii medii, fără permis  de conducere și care are în subordine agenți cu studii superioare.

Instituția Prefectului Satu Mare confirmă prin adresa 2383/RP din 7 aprilie 2023 faptul că despre acest Raport de Activitate  nu apare  nicio  referire nici în Procesul Verbal al ședinței din 3 martie 2023 și nici pe paginile oficiale ale Primăriei Carei.

Misteriosul Raport de Activitate al Poliției Locale Carei fără funcții de conducere ocupate este atât de jalnic redactat din moment ce se ține ascuns privirilor?

Și în acest caz alianța UDMR-PSD permite ca să nu se respecte cadrul legal din Primăria Carei.

Publicați Raportul de Activitate al Poliției Locale  pe anul 2022, organizați concurs pentru posturile de conducere și acordați agenților cu studii superioare drepturile cuvenite!

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu