Tânăr careian prins la furat de polițiștii sătmăreni

• publicat la: 19 septembrie 2022
Tânăr careian prins la furat de polițiștii sătmăreni

Polițiștii sătmăreni efectuează verificări față de un tânăr, de 19 de ani, din Carei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 16 septembrie a.c., polițiștii sătmăreni, au fost sesizați de către o femeie, de 30 de ani, domiciliată în aceeași localitate, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-ar fi sustras o bicicletă, din fața casei în care aceasta domiciliază.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, la aceeași dată, persoana care a săvârșit infracțiunea, fiind vorba de un tânăr, de 19 ani.

Prejudiciul a fost recuperat, în totalitate.

Verificările în cauză continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.

 

Acțiune pentru respectarea normelor de conviețuire socială

 În perioada 16-17  septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare-Biroul de Ordine Publică au desfășurat activități specifice pentru respectarea normelor de conviețuire socială, privind prevenirea și combaterea cerșetoriei și a fenomenelor care generează insecuritatea stradală, în zonele cu risc criminogen ridicat.

Astfel, în urma activităților întreprinse, polițiștii au legitimat peste 100 de persoane și au aplicat 77 de sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr.61 din 1991, în valoare de peste 25.000 de lei.

 

Siguranța cetățenilor,  prioritatea polițiștilor sătmăreni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 16-18 septembrie a.c., activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, fiind prezenți pe întreaga rază a județului, ocazie cu care au aplicat aproximativ 300 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat aproximativ 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 90 000 de lei.

 

Lasati un comentariu