Viceprimarul Keizer semnează pentru schimbare de nume la CSM Satu Mare. La Carei fotbalistele nu au acces la baza sportivă a orașului

• publicat la: 24 septembrie 2022
Viceprimarul Keizer semnează pentru schimbare de nume la CSM Satu Mare. La Carei fotbalistele nu au acces la baza sportivă a orașului

,,La inițiativa a 34 de glorii ale fotbalului sătmărean, clubul sportiv al municipiului se va numi CSM Olimpia Satu Mare,, scrie Primăria Satu Mare pe pagina sa. Pe lista de semnături ale celor 34 de glorii se află și numele viceprimarului din Carei, Keizer Ludovic.

Viceprimarul pensionar Keizer, fost consilier județean PNL, actual membru al UDMR, se bagă în seamă la Satu Mare pentru schimbarea numelui clubului sportiv în timp ce la Carei, municipiul de unde încasează bani frumoși ca demnitar, există asociații sportive care nu au acces la baza sportivă!

Meciurile de fotbal feminin ale ACS Daliana se desfășoară la Petrești, antrenamentele la stadionul din Marna. Nu e singurul sport ținut departe de baza sportivă din Carei.

Deviza viceprimarului Keizer a rămas neschimbată din perioada  în care era membru PCR: ,,cine nu e cu noi e împotriva noastră,,. Adică antrenorii care au personalitate și nu se gudură pentru a-i hrăni orgoliul de maistru nu primesc acces la bazele sportive ale Careiului. Pentru un fost fotbalist e chiar rușinos comportamentul!

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu