Când Primarul e în concediu iar vicele nu vrea să semneze documente

• publicat la: 15 februarie 2017
Când Primarul e în concediu iar vicele nu vrea să semneze documente

La UAT Municipiul Carei primarul Kovacs şi-a luat câteva  zile de concediu. Se întoarce vineri, pentru şedinţa comună cu consilierii din Oroshaza. Până atunci atribuţiile sale sunt preluate de către viceprimarul Keizer Ludovic. Sau cel puţin aşa ar trebui, potrivit legislaţiei în vigoare.

Doar că viceprimarul nu doreşte să semneze nici măcar acte simple cum ar fi o cerere în baza Legii 544 din 2001 privind liberul acces la informaţii.

Buletin de Carei a solicitat la data de 7 februarie date despre cei doi cai de rasă cumpăraţi în 2014. Cererea a fost înregistrară cu numărul 1470.

De la Biroul Agricol cererea a fost preluată de către ing.Petcu Emil şi apoi predată la cabinet primar pentru semnătura finală. Primarul fiind în concediu până vineri atribuţiile sale ar fi trebuit să le exercite  viceprimarul Keizer dacă tot şi-a dorit atât de mult să deţină această funcţie.

La solicitarea şi disponibilitatea noastră  privind  deplasarea la Primărie pentru a prelua  răspunsul depus încă de marţi, viceprimarul  recomandă răbdare sau în traducere liberă, să aşteptăm reîntoarcerea primarului pentru ca să nu fie nevoit să semneze  răspunsul la cererea noastră.

Buletin de Carei se oferă să acorde consiliere de  încurajare  pentru viceprimar dacă acesta  are trac în momentele când  trebuie să îşi pună semnătura pe documente oficiale. Serviciile sunt gratuite şi le acordăm cu cea mai mare bună intenţie.

 

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu