Angajat la Primăria Carei face presă în timpul programului și folosește imaginea Primăriei fără stema țării

• publicat la: 11 noiembrie 2022
Angajat la Primăria Carei face presă în timpul programului și folosește imaginea Primăriei fără stema țării

În Republica de la Carei cu primar evazionist totul este posibil. Primarul evazionist, președintele UDMR Carei, și-a preluat mandatul din 2008 cu tot cu ginere și cu fin, a sistat audiențele și a blocat comentariile careienilor pe pagina oficială a Primăriei Carei. Consilierul său personal, una și aceeași persoană cu finul său, este plătit din banii careienilor pentru cu totul alte sarcini decât de a face presă în timpul programului de la Primăria Carei.

Așa cum a recunoscut singur, este singurul deținător al blogului opiniedecarei.com și singurul care postează. De profesie economist, nu a profesat  niciodată în domeniul pentru care a făcut studii ci a fost mereu angajat la politicienii sătmăreni, pentru a scrie la comandă așa cum tot el singur a recunoscut pe când dădea cu subsemnatul. Singura sa specializare este smulgerea buruienilor de pe domeniul public, activitate cu care s-a lăudat pe blogul său.

Primarul evazionist nu putea angaja ca și consilier decât tot pe cineva de teapa lui așa că s-a găsit sacul cu petecul. Amândoi depind de banul public pentru că pe plan profesional sunt …inexistenți.

 

Primăria Carei prin pagina sa oficială precum și blogul consilierului personal al primarului evazionist au devenit instrumente pentru crearea și promovarea cultului personalității lui Eugen Kovacs, falimentator de societăți.

Daniela Ciută

 

Lasati un comentariu