Primăria Carei face publică vânzarea prin licitație a centralei termice din centrul orașului

• publicat la: 2 noiembrie 2022
Primăria Carei face publică vânzarea prin licitație a centralei termice din centrul orașului

Primăria Carei a catadicsit să afișeze, în premieră, un anunț despre vânzarea prin licitație publică a fostei centrale termice din imobilul fostei primării.

Oare ce forțe au intervenit pentru scuturarea conducerii și publicarea unei astfel de informații? S-a auzit ce se petrece prin Republica de la Carei cu primar evazionist?

Vom vedea și licitația pentru cele două chioșcuri din centrul orașului ? Care sunt sporurile angajaților din primărie pentru proiectele accesate, poate chiar imagini de la Ziua Eliberării orașului și Ziua Armatei…orice e posibil dacă fiecare se achită de sarcinile sale de la locul de muncă.

Revenind la vânzarea prin licitație a fostei centrale termice, evident că a câștigat cel care a cumpărat și clădirea. Nimic nou sub soare în Republica de la Carei. Diferența dintre cei doi ofertanți rămași în cursă a fost de 100 de euro.

Sc Smart Perpetuum SRL din Satu Mare are ca obiect de activitate Comert cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi si tutun.

SC TIG-RAD SYSTEM SRL din Gheorghieni nu a fost admisă.

Centrala termică din clădirea fostei primării Carei a fost adjudecată la valoarea unei garsoniere. În plin centrul orașului.

Firma MANEVI PRO TRANSILVANIA S.R.L. din județul SATU MARE, CUI 44213558, a fost înființată la data de 29 aprilie 2021 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6820 – inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate. 

MANEVI PRO TRANSILVANIA S.R.L cu sediul în Satu Mare, este deținută în proporție de 100% de către Manevi Zartkoru Reszvenytarsasag.

Firma este administrată de Makkai Katalin din Târgu Mureș, arată datele Termene.ro , iar reprezentantul legal este Olah Zsanett, care este și administratorul hotelului Concordia din centrul orașului Târgu Mureș.

Buletin de Carei