Fără focuri de artificii de Revelion la Carei

• publicat la: 30 decembrie 2022
Fără focuri de artificii de Revelion la Carei

Municipiul Carei rămâne din nou fără foc de artificii în noaptea dintre ani. Conducerea exclusiv UDMR a fost mai preocupată de asigurarea de onorarii pentru avocatul favorit al primarului, de fonduri pentru prezentări de modă doar pentru apropiații primarului evazionist, de măriri de salarii pentru angajații din primărie, de scutiri de taxe și impozite pentru cei din grupul de interese. Până și pentru asigurarea unui iluminat decent de sărbători în oraș a fost nevoie de  o campanie de presă din partea Buletin de Carei.

Nici clasicele pachete-cadou  de sărbători nu au mai fost acordate elevilor și preșcolarilor în 2022 dar au fost mărite cu 20% taxele pentru producătorii locali ce își vor desface marfa la piața agroalimentară în anul 2023.

Niciun proiect de hotărâre nu a fost inițiat pentru alocarea de fonduri pentru focul de artificii. Se dovedește încă o dată incapacitatea primarului evazionist de a gestiona  un buget. Experința sa ca manager de societăți și-a spus cuvântul.

La Carei va fi liniște în ce privește focurile de artificii de Revelion dar orașul răsună de petarde. Grupul de interes a primit tot ce a avut de primit. Grofii de modă nouă nu sunt cu nimic diferiți de cei de ev mediu care trăiau tot pe spinarea comunității. Să sperăm că cei de azi nu vor pierde orașul așa cum au pierdut castelul în 1907 cei din familia Karolyi când acesta a fost rechiziționat de statul maghiar în contul datoriilor acumulate la cazinouri.

La Mulți Ani careieni! Un An Nou mai bun!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu