Accident de muncă, cercetat de polițiști la Satu Mare. La Carei s-a mușamalizat accidentul mortal de muncă

• publicat la: 11 ianuarie 2023
Accident de muncă, cercetat de polițiști la Satu Mare. La Carei s-a mușamalizat accidentul mortal de muncă

La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orelor 14.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre faptul că, un bărbat s-ar fi accidentat la locul de muncă, pe raza municipiului Satu Mare.

În urma efectuării de verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 49 de ani, pe fondul unor probleme medicale, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, suferind leziuni în zona capului, în timp ce desfășura activități specifice de muncă în incinta unei societăți.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare-Secția UPU, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

La Carei a avut loc un accident de muncă mortal la data de 5 noiembrie 2020 dar totul s-a mușamalizat deși la fața locului au fost Pompierii, Poliția, SMURD, ambulanța….Când e vorba de firmele de casă nici Poliția  nu mai intervine darmite ITM.

În municipiul Carei, cu conducere exclusiv UDMR, nu au curaj nici instituțiile statului să intervină fapt ce denotă că statul român nu are autoritate la Carei.

Doar românii care semnalează abuzurile, discriminarea și deznaționalizarea sunt hărțuiți cu dosare penale sau sunt raportati si restricționați pe rețelele sociale.

La doi ani de la accidentul mortal de muncă de la Carei nu s-a emis niciun comunicat

Buletin de Carei

Lasati un comentariu