Din 11 ianuarie se pot plăti la Carei impozitele locale

• publicat la: 10 ianuarie 2023
Din 11 ianuarie se pot plăti la Carei impozitele locale

Răspundem pe această cale numeroaselor întrebări ale careienilor legate de data de la care se pot plăti impozitele și taxele locale la ghișeele Serviciului de Taxe și Impozite din cadrul Primăriei Carei.

Miercuri, 11 ianuarie 2023, este prima zi din care vă puteți achita impozitele locale, mărite cu 5,2% din acest an, anunță Serviciul de Taxe și Impozite din cadrul Primăriei Carei.

Rămâne  în vigoare până la data de 31 martie 2023 scutirea de 10% care se aplică la plata integrală a impozitelor și taxelor datorate pe anul în curs.

Din taxele și impozitele virate la bugetul local se plătesc salariile angajaților din Primăria carei chiar dacă nu toți se achită de sarcini și își rezolvă în timpul programului de la Primăria Carei afacerile personale. Exemplu elocvent este consilierul personal al primarului evazionist, primar care nu a plătit din 2008 niciun fel de impozite și taxe locale.

Buletin de Carei

 

comentarii

de Theisera la 10 ianuarie 2023 - 19:35

Platim cu bucurie,oricum avem un oraș pe nivel austriac,cu noul bust înălțat,asta a lipsit numai,au unii bani pt sponzorizare,nu atâta că și pene pe broasca.Tot înainte Carei City.

Lasati un comentariu