NIMIC despre Ziua Culturii Naționale pe pagina Primăriei Carei

• publicat la: 16 ianuarie 2023
NIMIC despre Ziua Culturii Naționale pe pagina Primăriei Carei

Pe pagina oficială a Organizației guvernamentale Primăriei Carei nu apare nimic legat de Ziua Culturii Naționale. Reprezentanții UDMR Carei din cadrul Primăriei Carei practică discriminarea și nu participă niciodată la manifestările legate de Ziua Culturii Naționale.

Conducerea Primăriei Carei este exclusiv UDMR dar acesta nu este un motiv pentru a nu acorda respectul cuvenit țării ai cărei demnitari sunt, mai ales că ONG-ul UDMR este la guvernare și încasează sume uriașe de la statul român.

RUȘINE să vă fie Kovacs Eugen și Ludovic Keizer!

Folosiți adresele de contact ale Primăriei Carei la ONG-ul UDMR Carei dar nu aveți un minim de bun simț și de educație ca să acordați atenția cuvenită Zilei Culturii Naționale. Apelați mereu la voturile românilor dar la manifestări culturale românești nu participați de parcă nu ați înțelege limba română.

Cei doi reprezentanți ai UDMR Carei sunt demnitari ai statului român, primesc indemnizații în consecință, așteaptă pensii speciale de la statul român dar nu respectă Ziua Culturii Naționale.

Niciunul dintre cei doi nu a fost prezent la vreo manifestare dedicată Zilei Culturii Naționale spre deosebire de reprezentantul UDMR Satu Mare, primarul Kereskenyi.

În acest an Ziua Culturii Naționale a căzut în zi nelucrătoare deci era zi liberă și putea participa oricine din conducerea orașului dar în anul 2020 a fost convocată o ședință de CL la ora la care în imediata apropiere a Primăriei se marca Ziua Culturii Naționale.

Incultură sau doar mizerabila povară a marcării Zilei Culturii Naționale la Carei

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu