Nimic despre Unirea Principatelor pe pagina Primăriei Carei. Guvernul Ciolacu nu are autoritate în Republica de la Carei

• publicat la: 24 ianuarie 2024
Nimic despre Unirea Principatelor  pe pagina Primăriei Carei. Guvernul Ciolacu nu are autoritate în Republica de la Carei

Pe pagina  oficială a Primăriei Carei nu există nicio postare despre Ziua Națională, despre Ziua Culturii Naționale sau despre sărbătoarea Unirii Principatelor. Un primar evazionist care ne spune,,nu provocați maghiarii,, atunci când cerem aprobare pentru catarg cu drapel românesc pe domeniul public  a confiscat pagina UAT Carei și își bate joc de sărbătorile naționale ale țării în care este demnitar și care îi permite să plătească eșalonat datoriile cu carul la bugetul de stat în urma falimentării a 5 societăți de producție.

Guvernul Ciolacu nu are nicio autoritate în Republica de la Carei unde nu există niciun român în conducerea orașului.

Serviciile speciale  plătite din banii poporului nu mai deservesc poporul român ci fac jocurile politicienilor oportuniști așa că dictatura minoritarilor s-a impus în toată Transilvania dar nu numai. Am ajuns ca să nu mai avem nici manuale de studiu în școli despre Istoria României. Lemnul și alte  resurse naționale sunt la mare căutare dar Istoria României deranjează.

Chiar nu se găsește în tot guvernul Ciolacu un bărbat curajos ca să restabilească egalitatea în drepturi a românilor din România cu minoritarii?!

Recuperați pagina Primăriei Carei din ghearele UDMR și redați-o comunității locale!

 

Lasati un comentariu