Chestionar. Sunteți mulțumiți de pregătirea, comunicarea și amabilitatea personalului din Primăria Carei?

• publicat la: 30 martie 2023
Chestionar. Sunteți mulțumiți de pregătirea, comunicarea și amabilitatea personalului din Primăria Carei?

Un Chestionar de evaluare a satisfacției cetățenilor Municipiului Carei a fost postat pe pagina Primăriei Carei. Un mod de a justifica banii atrași prin proiecte pentru că administrația Kovacs-Keizer nu a fost niciodată interesată de satisfacția sau de problemele cu care se confruntă careienii. Dovada clară în acest sens e faptul că din 2008 nu există un program de audiențe stabilit la Primăria Carei, nu se organizează conferințe de presă iar informația oficială este direcționată către oamenii primarului. Nemaivorbind de faptul că viceprimarul refuză să ia în considerare sesizările privind lipsa semnelor de circulație Trecere de pietoni, punând astfel în pericol pietonii.

În cadrul proiectului „Instrumente de management al calității și performanței în administrația publică locală a Municipiului Carei”, finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 154673, Primăria Carei implementează sistemul de management al calităţii bazat pe abordarea şi elaborarea de proceduri şi mecanisme, în concordanţă cu modelul de excelenţă EFQM/CAF (The European Foundation for Quality Management) pentru evaluarea continuă, în vederea îmbunătăţirii calităţii vieţii cetăţenilor şi a sistemului organizational, în condiţii de eficienţă, eficacitate şi transparenţă.

,,Primăria municipiului Carei este în permanenţă preocupată de îmbunătăţirea continuă a serviciilor administrative prestate, a relaţiei cu cetățenii şi a proceselor actului administrativ.

În acest scop, vă rugăm să completați chestionarul de satisfacție aflat la adresa https://forms.gle/fhUXRj7XtRkPyZ2v5, să apreciaţi într-un mod cât mai obiectiv caracteristicile menționate şi să consemnaţi observaţiile, sugestiile sau reclamaţiile dumneavoastră,, se specifică în comunicatul oficial.

Lasati un comentariu