Invitație pentru susținerea fotbalistelor de la Daliana Carei în meciul cu oșenii. Meci disputat în comuna Petrești

• publicat la: 5 aprilie 2023
Invitație pentru susținerea fotbalistelor de la Daliana Carei în meciul cu oșenii. Meci disputat în comuna Petrești

Antrenorul Nicușor Jurj anunță meci de pregătire pentru echipa sa de fotbal feminin junioare U17, DALIANA cu echipa FC Oașul Negrești Oaș.

Data confruntării dintre cele două echipe este 8 aprilie 2023 de la ora 11,00.

Locația  nu este vreo baza sportivă din Carei ci stadionul comunei Petrești. Pentru că politica de discriminare a conducerii exclusiv UDMR a Primăriei Carei afectează și sportul adică anumite ramuri sportive cu antrenori care nu fac parte din grupul de interese.

Fetele de la ACS Daliana Carei se antrenează pe terenurile de sport ale satelor  și comunelor din jurul Careiului datorită sprijinului necondiționat al părinților lor și al primarilor care le pun la dispoziție bazele de joc. Respect pentru tot efortul lor!

Antrenorul Nicușor Jurj este triplu campion național la categoria sa de vârstă la probele: 100 m plat, 200 m plat și săritura în lungime.

Municipiul Carei are nevoie mai mult ca oricând de o intervenție a instituțiilor în drept a restabili egalitatea în drepturi a românilor din oraș cu minoritarii. Un primar evazionist secondat de  un viceprimar ,,obosit,, refuză românilor care nu sunt obedienți până și accesul la  o bază sportivă.

Succes fetelor de la ACS DALIANA Carei!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu