Nu toți evazioniștii din județul Satu Mare beneficiază de același tratament

• publicat la: 4 mai 2023
Nu toți evazioniștii din județul Satu Mare beneficiază de același tratament

În 3 mai a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare-Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, s-au sesizat din oficiu despre faptul că o societate comercială situată în Satu Mare nu şi-ar fi îndeplinit obligaţiile de plată către bugetul de stat, înregistrând restanţe mai mari de 60 de zile la plata impozitelor, cauzând un prejudiciu de aproximativ 56.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Pentru careieni, știrea de mai sus este o glumă având în vedere că de 15 ani se află la conducerea orașului cel mai mare evazionist din județ, primarul UDMR Kovacs, care are chiar reținere  lunară pe salariu de 30% pentru datoriile  uriașe la bugetul de stat. El nu doar că a întârziat plata impozitelor cuvenite  la bugetul de stat pe vremea când deținea societățile de producție mic mobilier ci nu le-a plătit deloc.

Se confirmă încă o dată că reprezentanții UDMR au imunitate și pot beneficia de favoruri speciale la aplicarea legislației române. La  fel s-a procedat și în cazul accidentului mortal de muncă din centrul Careiului. Batista pe țambal, niciun comunicat oficial, niciun vinovat…doar mortul.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu