Piesă de teatru pentru tineri la Carei

• publicat la: 20 mai 2023
Piesă de teatru pentru tineri la Carei
Vineri, 26 mai 2023, ora 18.00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc spectacolul de improvizație, Improștim, dedicat în special tinerilor. Acesta este un spectacol bonus, din abonamentul Nicolae Labiș, pentru elevi și adulți, emis de Teatrul de Nord Satu Mare. Pentru spectatorii care nu dețin abonamente, prețul biletelor este de 40 lei și pot fi achiziționate numai înainte de eveniment.

UN SPECTACOL IMPROVIZAT cu Trupa ImproȘtim

Un spectacol la care actorii și publicul lucrează cot la cot

Improvizația teatrală presupune adaptarea spontană la situații reale sau imaginare, la propuneri de spațiu, situații și relații ale partenerului sau ale conducătorului de joc. Această formă de teatru are ca punct de pornire sugestia publicului.

Teatrul de improvizație este o formă de teatru în care se folosesc tehnici de improvizație teatrală pentru a crea dialoguri, scene, cântece sau povestiri. De cele mai multe ori publicul propune unde să se desfășoare aceste scene, teme sau titluri pentru discursuri și povestiri sau versuri care sa fie integrate în cântece. Această formă de teatru presupune o relație interactivă cu publicul. Moderatorul spectacolului solicită constant sugestii din partea publicului, pe care actorii le vor integra în scene.

Trupa ImproȘtim garantează un spectacol 100% improvizat cu bun gust și invită spectatorii să ia parte la cât mai multe spectacole, de fiecare dată diferite.

ImproȘtim propune o incitare reciprocă între actori și public la creativitate.

Improvizatori
: Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Vlad Mureșan, Andrei Stan, Sergiu Tăbăcaru, Andrei Gîjulete

Realizator: Andrei Stan

Lasati un comentariu