Primarului din Carei i s-a aprobat de către CL un împrumut de 4 milioane de lei din Trezoreria Statului

• publicat la: 11 mai 2023
Primarului din Carei i s-a aprobat de către CL un împrumut de 4 milioane de lei din Trezoreria Statului

O nouă ședință de Consiliu Local la Primăria Carei pentru a pune  în curat proiectele primarului și a mai îndatora orașul cu alte  milioane de lei. După semnalările Buletin de Carei au apărut steagurile naționale în sala unde a avut loc ședința CL.

Președinte de ședință a fost consiliera UDMR Haller Erika. Fețe plicitisite, blazate, timorate de prezența  unui primar care consideră dezbaterile și luarea de atitudine ca ,,trasul de brăcinari,, sau ,,gică contra,,.

Din cei 5 consilieri PSD-PNL au fost prezenți doar 2, Adrian Micovschi de la PSD și Bontea Dan de la PNL. Amândoi au aprobat fiecare proiect al primarului fără nicio intervenție.

Ca de obicei, proiectele de hotărâre nu au fost făcute publice  pe site-ul UAT Municipiul Carei înainte de începerea ședinței așa cum nu a fost postată nici Minuta de la ședința ordinară anterioară. Pentru administrația udemeristă Kovacs- Keizer  nu e obligatorie respectarea legislației administrative.

..

 

Potrivit Ordinii de Zi, se revocă proiecte anterioare de hotărâre, o constantă a administrației Kovacs- Keizer. Se face un nou împrumut, se mai îndatorează orașul cu alte milioane de lei. E vorba de suma de 4 milioane de lei din Trezoreria Statului. Nu se mai ajung cu salariile  și cu noile angajări.

Sfidarea la adresa careienilor a devenit deja politica administrației udemeriste. De 15 ani nu există program de audiențe cu cetățenii la Primăria Carei, proiectele de hotărâre nu se fac publice înainte ședințelor care se presupune că sunt publice iar pe pagina oficială a organizației guvernamentale Primăria Carei comentariile sunt interzise. Tandemul Kovacs-Keizer au căpușat Primăria Carei și au instaurat dictatura udemeristă.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu