Ședință de Consiliu Local la Carei fără publicarea Proiectelor de Hotărâre și fără anunțarea locației

• publicat la: 23 mai 2023
Ședință de Consiliu Local la Carei fără publicarea Proiectelor de Hotărâre și fără anunțarea locației

Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei sfidează întreaga comunitate locală și anunță ședință de Consiliu Local fără publicarea proiectelor de hotărâre, totul cu acordul tacit al Instituției Prefectului. Careienii care nu beneficiază de program de audiențe  la Primăria Carei din anul 2008, care nu au dreptul la comentarii pe pagina oficială a organizației guvernamentale Primăria Carei, au ajuns bătaia de joc  a administrației Kovacs-Keizer care le refuză până și dreptul de a afla  înainte de ședințele CL despre Proiectele de hotărâre. Se pare că Prefectura și instituțiile guvernamentale  nu au curaj să intervină în favoarea comunității careiene și stau umile în fața reprezentanților UDMR din conducerea Primăriei Carei.

Miercuri, 24 mai 2023, de la ora 14,00, va avea loc o ședință de îndată a Consiliului Local Carei. Locația  nu este precizată. Se rușinează să facă public faptul că au dat sala de ședințe a CL celor de la Contabilitate pentru a avea motiv să țină ședințele CL în Sala Festivă doar cu simbolistică culturală maghiară.

Plătim de ani de zile salariu pentru un angajat la societatea de transport public, Trans Bus, în condițiile  în care aceasta este total nefuncțională iar acum se va decide nivelul salariilor altor angajați.

Ordinea de Zi

Buletin de Carei

Lasati un comentariu