Ziua Copilului organizată pentru copiii din Centrele de Plasament din județul Satu Mare

• publicat la: 30 mai 2023
Ziua Copilului organizată pentru copiii din Centrele de Plasament din județul Satu Mare

Taberele Școlare Satu Mare se transformă de 1 iunie în ,,Insula De Bucurie” pentru toți copiii din Centrele de Plasament din județul Satu Mare.

Asociația Acces La Viitor alături de Direcția Județeană de Sport și Tineret Satu Mare și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare organizează ,,Zâmbete În Insula De Bucurie „ a VII-a ediție în data de 1 iunie de la ora 10,00.

După 3 ani de restricții,  din fericire ne putem revedea și petrece din nou. Aproape 200 de copii instituționalizați sunt invitați de 1 iunie, la Taberele Școlare Satu Mare  la super petrecerea dedicată lor, de Ziua Copiilor.

Le-am pregătit un party interactiv și antrenant cu concursuri, jocuri, karaoke, Miss și desigur, să nu uităm de premierea copiiilor care ies din sistem și vor deveni independenți. Avem și invitați de seamă care întregesc programul cu momente speciale precum  ,,Happy Dance cu Brigitte”, Petrică Mureșan și ,,Disco Insula„ cu DJ Dacian Codreanu & DJ Soso. Pentru o atmosferă perfectă nu vor lipsi din program personajele de poveste, pizza, tort și pachețelele pe care le vor primi la final.

Mulțumim sponsorilor: Pizzeria Gemelli, Cofetăria Micu, CBA Nord Vest, Fabrica de ciocolată ,,WAWI” Muller&Prietenii,  SamMills , Depozit Derșidan, Pufuleții Alina, I.I.Mihaela Jucan, W&J și Polipol.

Lasati un comentariu