Dispreț! Ziua Drapelului marcată în lipsa conducerii exclusiv UDMR a Primăriei Carei

• publicat la: 26 iunie 2023
Dispreț! Ziua Drapelului marcată în lipsa conducerii exclusiv UDMR a Primăriei Carei

Luni, 26 iunie 2023, de la ora 10,00 s-a marcat la Carei Ziua Drapelului. Ziua Drapelului țării în care nu trăiesc doar români ci și minoritari care beneficiază de multe ori de drepturi sporite față de poporul român dar nu a participat nici ONG-ul UDMR nici alți minoritari.

Ceremonialul a fost unul foarte scurt și sobru spre formal. Un material deosebit a pregătit directorul Direcției de Cultură, Bogdan Georgescu, cel căruia i se datorează marcarea acestei sărbători. Nici din greșeală nu a participat cineva din conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei. Primarul este în delegație în localități cu mult soare  și nisip iar viceprimarul Keizer a stat în Primărie. Nici consilierii lor  nu au catadicsit să vină, erau probabil ocupați cu linșajul mediatic la adresa românilor cu atitudine, neaserviți conducerii exclusiv UDMR a orașului.

După prezentarea semnificației Zilei Drapelului de către Bogdan Georgescu, un sobor de preoți a săvârșit  un serviciu religios de binecuvântare a drapelului, a poporului și a țării noastre.

Au fost prezente asociațiile ASTRA Despărțământul Aurel Coza, Rezervistul Militar, Unirea 2009, societatea Avram Iancu, reprezentanți ai instituțiilor Ministerului Afacerilor Interne precum și filialele careiene ale PNL, PSD și Forța Dreptei.

GALERIE FOTO

După serviciul religios s-a făcut o poză de grup în fața Monumentului Ostașului Român și astfel s-a încheiat manifestarea. Menționăm că drapelele de lângă Monumentul Ostașului Român au fost montate abia azi dimineață și se vor îndepărta după ziua de azi. Deși municipiul Carei se află în aceeași țară ca și municipiul Satu Mare, Ziua Drapelului se cinstește diferit de parcă nu toți cei din administrațiile locale sunt demnitari ai statului român cu aceleași avantaje financiare ce decurg din acest statut.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu