Numeroase ecouri în presă despre neparticiparea la Ziua Imnului a conducerii Primăriei Carei

• publicat la: 1 august 2021
Numeroase ecouri în presă despre neparticiparea  la Ziua Imnului a conducerii Primăriei Carei

Numeroase ecouri în presă față de totalul dispreț al conducerii Primăriei Carei în ce privește Ziua Imnului Național. O situație identică a fost și la Ziua Drapelului. Iar la Ziua Eroilor Primăria Carei s-a prezentat la depuneri de coroane fără coroană care să aibă inscripție cu Primăria Carei. Adică bătaie de joc pe față!

Am remarcat prezența numeroasă a liberalilor sătmăreni și careieni, totala absență a reprezentanților  PSD, PMP, USR și UDMR dar se cade să menționăm că echipa de la AUR Carei și Satu Mare a fost și ea prezentă. Chiar dacă din motive doar de ei știute  nu au dorit să facă publică participarea lor.

Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei nu doar că nu participă și nu deleagă pe nimeni să îi reprezinte dar refuză până și un anunț pe pagina oficială sau pe site despre data și ora evenimentului legat de marcarea Zilei Imnului sau a Zilei Drapelului sau Ziua Eroilor, etc. Iar când un reporter de la Ziarul de Investigații solicită  un punct de vedere i se închide telefonul.

Ziua Imnului este organizată în municipiul Carei doar din anul 2012. A fost  pentru prima și ultima dată când primarul Kovacs a luat parte la această manifestare dedicată imnului țării al cărei demnitar este.

În anul 2015 și 2016 a participat viceprimarul Keizer iar de atunci au ignorat total Ziua Imnului de Stat.
Conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei evită participarea fizică la un eveniment dedicat istoriei și simbolurilor naționale cum e Ziua Imnului sau Ziua Drapelului.
.
Pentru astfel de informații este cenzurat Buletin de Carei. Traficul postărilor este limitat iar distribuirea este ori blocată ori  restricționată la  un anumit număr. Mai mulți cititori au semnalat faptul că nu li se permite distribuirea postărilor Buletin de Carei și nici comentariile nu le apar. Postările noastre ajung pe paginile oamenilor în feed NUMAI prin share-urile pe care le dați voi, cei care apreciați. Fiți pe pace, mergem mai departe.

Buletin de Carei

Ziarul de investigații

https://www.stiripesurse.ro/foto-ziua-imnului-a-fost-ignorata-la-carei-primarul-de-la-udmr-a-refuzat-sa-participe-desi-institu_1922224.html

https://epochtimes-romania.com/news/ziua-imnului-national-al-romaniei-sarbatorita-la-carei-doar-de-liberali-celelalte-partide-au-absentat–317158

https://www.click.ro/content/foto-ziua-imnului-fost-ignorata-la-carei-primarul-de-la-udmr-refuzat-sa-participe-desi

https://www.ziarulprofit.ro/index.php/foto-ziua-imnului-a-fost-ignorata-la-carei-primarul-de-la-udmr-a-refuzat-sa-participe-desi-institutia-sa-organiza-evenimentul/

https://obiectiv-sm.ro/2021/07/30/la-ziua-imnului-de-la-carei-n-au-participat-nici-organizatorii-respectiv-primarul-si-cei-din-primarie/

Lasati un comentariu