Ziua Copilului sărbătorită la DGASPC Satu Mare

• publicat la: 2 iunie 2023
Ziua Copilului sărbătorită la DGASPC Satu Mare

Ziua Copilului, în cadrul serviciilor sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a Județului Satu Mare, a fostaniversată pentru toți copii din sistemul de protecție, fiindu-le pregătite evenimente, activități creative și interactive, respectiv multe multe surprize.

La toate centrele și căsuțele de tip familial au fost organizate programe menite să facă această zi cât mai plăcută pentru copilașii din aceste instituții, programul manifestărilor, care de data aceasta țin aproape o săptămână, fiind afișat pe site-ul nostrum: www.dgaspcsm.ro.

Evenimentul central al șirului de manifestări s-a desfășurat miercuri, la Taberele Școlare Satu Mare, unde circa 200 de copii instituționalizați au fost invitați de 1 iunie, la o super petrecere.

Asociația Acces La Viitor,  alături de Direcția Județeană de Sport și Tineret Satu Mare și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare a organizat ”Zâmbete În Insula De Bucurie”, eveniment ajuns la cea de-a VII-a ediție. Susținătorii momentului festiv au fost mărinimoși, deci copiii s-au putut bucura de multe daruri și premii de ziua lor. Au fost organizate concursuri sportive, diverse întreceri distractiv-educative, dar și un concurs de frumusețe, care a inclus și probe de perspicacitate, iar tortul superb oferit de organizatori i-a făcut pe micii sărbătoriți să uite că, poate, la anumite competiții nu au reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Pizza și căpșunii uriași cu care au fost cinstiți sărbătoriții au fost pe placul tuturor, iar organizatorii au avut mare grijă, ca niciun copilaș să nu plece acasă fără daruri îmbelșugate. De cadourile frumoase s-au putut bucura inclusive copilașii angajaților direcției, care au venit să se distreze alături de cei care, de cele mai multe ori o numesc mamă tocmai pe mămica lor.

 

Lasati un comentariu