Istorie uitată cu ajutorul Ministerului Educației

• publicat la: 11 iulie 2023
Istorie uitată cu ajutorul Ministerului Educației

Îmi pare rău pentru amicii noștri de la Vest. Barbariile comise în disprețul legii de la 1917 până astăzi la Cimitirul de la Valea Uzului au demonstrat, pentru a câta oară, că cei mai guralivi dintre ei moștenesc o încreștinare superficială.

Păpușarii care s-au jucat și cu ei și cu noi au compromis definitiv UDMR în ochii românilor care gândesc, dar și al ungurilor cu frică de Dumnezeu și cu bun simț (simțul acestui pământ).

Să bei bere după ce obții o hotărâre care siluiește întregul drept de până atunci, sau să țopăi după ce pui pe cruci saci de gunoi, când le scoți cu buldozerul, în mijlocul unei țări unde declari că vrei să trăiești pașnic, denotă nu doar primitivism de tip hunic, dar la nivelul unor elite atent școlite arată un comportament non-logic de tip leninist. Și mai este încă ceva, elitele iredentiste, îmbuibate cu funcții și privilegii prin permisivitatea instituțiilor românești, au demonstrat că practică cultul păgân al uciderii ritualice a membrilor sau a simbolurilor națiunii pe care strămoșii lor au călărit-o sute de ani: ca la 1848, ca în 1918-1919, ca în toamna lui 1940, ca în decembrie 1989 …. Nu-i duce capul că în partea asta de lume, când o veni seceta sau războiul, ar trebui să ne vedem de treabă împreună. Nu-i duce.

Stranie consecvență! Noi ne uităm istoria, cu ajutorul Ministerului Educației (în bună măsură controlat de ei, sau de elite ardeleniste, complexate), dar ei nu pricep nimic din ea!

Radu Baltasiu

Lasati un comentariu