A-l lăuda pe Pataki Csaba pentru că semnează contracte de execuție de lucrări la infrastructura județului din bani publici  e ca și cum ai lăuda un bancomat că ți-a dat bani

• publicat la: 8 noiembrie 2023
A-l lăuda pe Pataki Csaba pentru că semnează contracte de execuție de lucrări la infrastructura județului din bani publici  e ca și cum ai lăuda un bancomat că ți-a dat bani

A-l lăuda pe Pataki Csaba, președintele CJ Satu Mare, pentru că semnează contracte de execuție de lucrări la infrastructura județului din bani publici  e ca și cum ai lăuda un bancomat că ți-a dat bani.

Consiliul Județean Satu Mare modernizează cu fonduri europene drumul județean DJ193 Satu Mare-Borlești-limită de județ Maramureș, în lungime de 40 de kilometri. Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a semnat astăzi contractul de proiectare și execuție a lucrărilor cu Asocierea DIFERIT AG SRL – DIFERIT SRL, contract în valoare de 200.810.474 lei.

După apariția anunțului pe pagina CJ Satu Mare și a lui Pataki Csaba, trupa de saltimbaci și-a intrat în pâine și au început să promoveze cultul personalității președintelui udemerist.

Dornic de un spor de  lingușeală, analfabetul funcțional Szasz l-a lăudat pe deputatul udemerist Nagy care îl ironiza pe deputatul liberal Cozma pentru acțiunea lui de peticire a unei gropi din asfalt. Evident, pe bani publici pentru că era în timpul programului de la primărie unde a fost angajat de primarul și nănașul său ca să nu rămână șomer.

Reamintim președintelui CJ și UDMR Satu Mare, Pataki Csaba, că la Carei are  o clădire  monument istoric care se ruinează pe zi ce trece pentru că nu se dorește reabilitarea ei.

Pentru cine o pregătiți domnule Pataki Csaba?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu