Cadre MAI și MApN s-au ”Unit în fapte bune” pe scena Filarmonicii Satu Mare

• publicat la: 30 noiembrie 2023
Cadre MAI și MApN s-au ”Unit în fapte bune” pe scena Filarmonicii Satu Mare

Peste 400 de polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și de penitenciare, militari din cadrul structurilor M.Ap.N, și ai altor structuri ale sistemului Național de Ordine și Siguranță Publică s-au ”Unit în fapte bune” și au participat la spectacolul caritabil organizat la Filarmonica de stat Dinu Lipatti din municipiul Satu Mare.

Organizatorii spectacolului Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare și Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare, cu sprijinul necondiționat al colegilor de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Someș Satu Mare, ai celor de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, ai celor de la Penitenciarul Satu Mare, ai celor de la Direcția de Telecomunicații Speciale, ai celor de la Direcția Județeană de Informații Satu Mare și ai colegilor din cadrul Ministerului Apărării Naționale au pregătit pentru invitați un spectacol de cântec românesc de înaltă ținută.

Astfel, la cea de-a patra ediție a spectacolului caritabil ”Uniți în fapte bune” au urcat pe scenă și au încântat audiența: plt. adj. șef (r) Sorin Buc din cadrul IJJ Satu Mare, soliști ai studioului MT Creative din Satu Mare coordonați de prof. Răzvan și Beata Pap, corul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației – dirijat de pr. Marcel Oprișan, solista de muzică populară Maria Mihali – Achim și taragotistul Călin Borșe.

Finalul spectacolului a aparținut corului format din cadre militare și polițiști din cadrul tuturor structurilor implicate în organizarea concertului, care sub conducerea preotului militar Cristian Silaghi a încântat audiența cu o suită de cântece patriotice și un buchet de colinde.

Generoasele donații ale colegilor noștri vor fi direcționate pentru sprijinirea Proiectului educațional al Centrului de zi Sfânta Tatiana.

Am reușit astfel să aducem o contribuție în folosul copiilor proveniți din medii defavorizate și să punem o cărămidă la fundația pe care se va înălța educația copiilor.

Ideea spectacolului s-a născut în contextul aniversării a 100 de ani de Românie, din dorința comandanților de arme ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne de a onora uniforma miliară prin activități care ies din sfera cotidiană a atribuțiilor acestor structuri.

Atunci, s-a decis organizarea unui spectacol caritabil, fapt care a oferit posibilitatea organizatorilor de a-și uni forțele nu doar pentru îndeplinirea misiunilor, ci și pentru a fi uniți în ajutorarea semenilor, iar motto-ul spectacolului a venit de la sine: ”Uniți în fapte bune”!

.
.

Lasati un comentariu