Careiul sub administrație udemeristă! Stație de autobus și semn de  stație de autobus puse pe sensul invers celui aprobat de Comisia de Circulație!

• publicat la: 16 noiembrie 2023
Careiul sub administrație  udemeristă! Stație de autobus și semn de  stație de autobus puse pe sensul invers celui aprobat de Comisia de Circulație!

Stație de autobus și semn de  stație de autobus puse pe sensul invers celui aprobat de Comisia de Circulație!

Primăria Carei anunță introducerea de sensuri unice pe câteva străzi din oraș:

1. Str. Francisc Pall, din direcția Cimitirului către Ignișului;

2. Str. Cimitirului, din direcția str. Viilor până la magazinul Penny;

Ca motivație se oferă necesitatea fluidizării circulației autobuzelor electrice ale operatorului SC Carei Trans Bus SRL.

Doar că în proiectul câștigat pentru ,,mobilitatea urbană,, nu prevedea Sens Unic pentru nicio porțiune din strada Cimitirului astfel că stațiile de autobus au fost amplasate pe ambele sensuri de circulație!

Pensionarul ahtiat după funcții ce conduce Comisia de Circulație din primăria Carei are memoria scurtă și nu mai știe ce anume cuprinde proiectul. Nu a binevoit  nici măcar să meargă pe teren ca să constate cum au fost montate stațiile de autobus și semnele Stație de autobus. Sau poate era în concediu șoferul. Bine că încasează pensie specială pe lângă venitul de demnitar al statului român.

Anunțul Primăriei Carei a fost făcut după ce  în prealabil careienii au semnalat situația din teren.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu