Înscrieri pentru Festivalul de Datini şi Obiceiuri de Crăciun ASTRA Carei ediția a X-a

• publicat la: 13 noiembrie 2023
Înscrieri pentru Festivalul de Datini şi Obiceiuri de Crăciun ASTRA Carei  ediția a X-a

Asociaţiunea  ASTRA Despărţământul  “Aurel Coza”  Carei a început pregătirile pentru cea de-a X-a ediţie a  Festivalului de Datini şi Obiceiuri de Crăciun și anunță deschiderea listei pentru înscrieri a participanților.

Duminică, 10 decembrie 2023, de la ora 16,30, va avea loc în mun.Carei cea de-a X-a ediţie a Festivalului de Datini şi Obiceiuri de Crăciun în organizarea Asociaţiunii ASTRA Despărţământul  “Aurel Coza” Carei.

Sunt așteptați  să participe toți cei care vor să vestească Nașterea Domnului prin obiceiurile și tradițiile noastre multimilenare: colinde specifice sau scenete.

Frumuseţea acestor obiceiuri merită să fie împărtăşită şi tinerelor generaţii pentru a se putea asigura păstrarea lor cu sfinţenie.

Şi pentru că din 15 noiembrie începe postul Crăciunului, supranumit Postul Bucuriei, ce  ne pregăteşte pentru cea mai luminoasă sărbătoare creştină, Naşterea Domnului, se cuvine să fim mai atenţi la nevoile, necazurile  celor din jurul nostru, să fim mai milostivi.

,,Dăruind vei dobândi”… Nu ai credință, nu ai lumină; dându-le altora, le vei avea și tu. Căutându-le pentru altul, le vei dobândi și pentru tine.

ASTRA Carei a apelat an de an în cadrul Festivalului de Datini la generozitatea participanţilor pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoi.

La cea de-a X-a ediție a Festivalului de Datini organizat de ASTRA Carei ne vom mobiliza pentru a asigura achiziționarea unui aragaz cu butelie pentru o pensionară cu venit de 250 de lei pe lună.

Pentru înscrieri, sunați la  0745 632 939 sau puteţi trimite un mesaj la adresa ctdaniela@yahoo.com sau buletindecarei@yahoo.com.

Vă așteptăm cu drag!

ASTRA Despărţământul  “Aurel Coza” Carei

Lasati un comentariu