INVITAȚIE. Festival de Datini şi Obiceiuri de Crăciun ASTRA Carei 2023, ediția a X-a

• publicat la: 28 noiembrie 2023
INVITAȚIE. Festival de Datini şi Obiceiuri de Crăciun ASTRA Carei 2023, ediția a X-a

Duminică, 10 decembrie 2023, de la ora 16,30, va avea loc în mun.Carei cea de-a X-a ediţie a Festivalului de Datini şi Obiceiuri de Crăciun în organizarea Asociaţiunii ASTRA Despărţământul  “Aurel Coza” Carei.

Sunt așteptați  să participe toți cei care vor să vestească Nașterea Domnului prin obiceiurile și tradițiile noastre multimilenare: colinde specifice sau scenete.

Frumuseţea acestor obiceiuri merită să fie împărtăşită şi tinerelor generaţii pentru a se putea asigura păstrarea lor cu sfinţenie.

Şi pentru că din 15 noiembrie începe postul Crăciunului, supranumit Postul Bucuriei, ce  ne pregăteşte pentru cea mai luminoasă sărbătoare creştină, Naşterea Domnului, se cuvine să fim mai atenţi la nevoile, necazurile  celor din jurul nostru, să fim mai milostivi.

,,Dăruind vei dobândi”… Nu ai credință, nu ai lumină; dându-le altora, le vei avea și tu. Căutându-le pentru altul, le vei dobândi și pentru tine.

Pentru înscrieri, sunați la  0745 632 939 sau puteţi trimite un mesaj la adresa ctdaniela@yahoo.com sau buletindecarei@yahoo.com.

Vă așteptăm cu drag!

Dacă doriți să revedeți momente din edițiile trecute:

Înregistrarea Festivalului de Datini ASTRA Carei 2022 pe TV1 Satu Mare

.

Dacă doriţi să revedeţi primele 3 ediţii ale Festivalului de Datini şi Obiceiuri de Crăciun organizat de ASTRA Carei

Dacă doriți să revedeți primele VI ediții ale Festivalului de Datini ASTRA Carei

 

Lasati un comentariu